Vacature itemcontroleur module Pensioen

Vacature itemcontroleur module Pensioen

14-9-2022

Het CDFD (College Deskundigheid Financiële Dienstverlening) is regelmatig op zoek naar freelance controleurs. Er is een vacature binnen de module Pensioen.

Het CDFD is sinds 2006 door de minister van Financiën belast met advisering op het gebied van vakbekwaamheid van financieel adviseurs en toezicht op en erkenning van exameninstituten. Sinds 2014 is het CDFD tevens belast met de constructie en kwaliteitsborging van de Wft-examens.

Functie-inhoud

In de functie itemcontroleur ben je als opdrachtnemer betrokken bij de ontwikkeling van examenvragen (items) voor de Wft-examens. De belangrijkste taken zijn het inhoudelijk controleren van examenvragen en het beoordelen van signalen van examenkandidaten.

 

Functie-eisen

Je hebt een gedegen en actuele inhoudelijke kennis van de module Pensioen. Het is een vereiste dat je actief werkzaam bent in de financiële dienstverlening en dat je minimaal vijf jaar werkervaring hebt. Je beschikt bij voorkeur ook over ervaring met examinering of onderwijs. Bekendheid met eind- en toetstermen is een pre.

Het is belangrijk dat je openstaat voor feedback en kunt samenwerken in een keten van professionals met verschillende expertises. Verder beschik je over goede communicatieve vaardigheden en ben je secuur, analytisch en kritisch. Deze functie vereist minimaal hbo werk- en denkniveau.

Wat bieden wij

Het CDFD biedt een betaalde interne opleiding aan.

Na positieve afronding van het opleidingstraject word je gemiddeld 8 uur per maand ingezet. Gedurende het jaar wisselen drukke en rustige periodes elkaar af. Het betreft een freelance overeenkomst. De beloning is in overeenstemming met de zwaarte van de functie.

Informatie

Meer informatie over deze functie en de procedure kun je verkrijgen bij Estrella Schwalm -coördinator itemconstructie – via telefoonnummer 06 – 487 111 91.

Solliciteren kan per mail via info@cdfd.nl onder vermelding van “vacature itemcontroleur Pensioen”.