Beroepskwalificatie

Adviseur Schadeverzekering particulier

Hoe behaalt u de beroepskwalificatie Adviseur Schadeverzekering particulier?
Welk PE-examen moet u periodiek behalen om aan te tonen dat u op de hoogte bent van de meest actuele wet- en regelgeving?

Beroepskwalificatie behalen?

De beroepskwalificatie Adviseur Schadeverzekering particulier behaalt u door de initiële module-examens Basis en Schadeverzekering particulier met goed gevolg af te leggen.

Beroepskwalificatie onderhouden?

U kunt de beroepskwalificatie Adviseur Schadeverzekering particulier onderhouden met het PE-examen Adviseur Schadeverzekering particulier. Daarnaast is de module Schadeverzekering particulier onderdeel van de beroepskwalificatie Adviseur Schadeverzekering zakelijk. U kunt daarom de beroepskwalificatie Adviseur Schadeverzekering particulier tevens onderhouden met het PE-examen Adviseur Schadeverzekering zakelijk.

Onderliggende beroepskwalificatie onderhouden?

De beroepskwalificatie Adviseur Schadeverzekering particulier is de bovenliggende beroepskwalificatie van Adviseur Basis. Daarom onderhoudt u met het PE-examen Schadeverzekering particulier tevens deze onderliggende beroepskwalificatie.

Adviseren over zorgverzekeringen?

Een Adviseur Schadeverzekering particulier mag ook adviseren aan particuliere klanten over zorgverzekeringen en aanvullende ziektekostenverzekeringen. Er wordt geen aanvullend diploma afgegeven omdat zorgverzekeringen onder de schadeverzekeringen vallen.