Vacature projectondersteuner Wft-examens

Projectondersteuner Wft-examens

(32-38 uur)

Het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD) is op zoek naar een projectondersteuner Wft-examens. Wil je werken in een hecht team dat bijdraagt aan het samenstellen van Wft-examens voor alle financieel adviseurs in Nederland? Ben je accuraat, flexibel en in staat je werk goed te organiseren? Is dit jou op het lijf geschreven? Solliciteer en wees welkom in ons team!

Wat ga je doen?
Het CDFD is verantwoordelijk voor het doorlopend ontwikkelen van examenvragen ten behoeve van de Wft-examens. Deze vragen worden ontwikkeld in samenwerking met meerdere partijen in Nederland. De vragen voldoen aan kwaliteitseisen die wij met veel aandacht controleren.

Als projectondersteuner binnen het stafbureau ben je lid van het examenontwikkelteam. Je vervult een belangrijke faciliterende rol binnen dat team. De administratie van de examenontwikkeling is jouw verantwoordelijkheid. Je bent de befaamde spin in het web en weet continu wat de status van de examenvragen is. Je houdt doorlooptijden bij, maakt rapportages en denkt mee hoe het proces verbeterd kan worden.

Naast de werkzaamheden in het examenontwikkelteam ben je breed inzetbaar. Je beantwoordt vragen via de telefoon of mail, organiseert bijeenkomsten en ondersteunt bij het beheer van onze website. Ook de facturatie en deelname aan projecten maken deel uit van je werkzaamheden binnen het stafbureau. Je werkpakket stemmen we samen af op je werkervaring. Het CDFD is continu in ontwikkeling, wat betekent dat je ook geregeld kan en mag meedenken in de ontwikkeling van het stafbureau. De functie geeft daardoor ook ruimte tot verbreding en verdieping en daarmee persoonlijke groei en ontwikkeling.

Wat zoeken wij in onze nieuwe collega?

  • Je beschikt minimaal over een mbo-diploma
  • Je bent aantoonbaar secuur en planmatig
  • Een lege mailbox en een goed georganiseerde bijeenkomst maken je blij
  • Je bent een teamplayer die ook goed zelfstandig kan werken
  • Je bent kritisch, verantwoordelijk en flexibel
  • Je beschikt over goede mondelinge- en schriftelijke communicatievaardigheden

Wie zijn wij?

Financieel adviseurs moeten over relevante diploma’s beschikken voordat zij mogen adviseren over financiële producten. Adviseurs kunnen deze diploma’s behalen en onderhouden door examen te doen: de Wft-examens. Daarvan worden er jaarlijks circa 70.000 afgenomen. Het CDFD zorgt voor de constructie van deze Wft-examens in de digitale centrale examenbank. Een stafbureau met een dagelijkse leiding ondersteunt het College bij de uitoefening van zijn taken.

Wat wij bieden

De stichting CAOP te Den Haag (www.caop.nl) zorgt voor het personele – en materiële beheer van het CDFD. De stichting treedt op als werkgever, biedt huisvesting en verzorgt de financiële administratie. Het CAOP is gehuisvest aan het Lange Voorhout in het hart van (bestuurlijk) Den Haag.

 Wij bieden een inspirerende werkomgeving met ervaren collega’s. Het CAOP biedt je uitstekende arbeidsvoorwaarden die in overeenstemming zijn met jouw kennis en ervaring. Daarnaast investeren wij ook graag in jouw persoonlijke ontwikkeling. Het salaris voor de functie bedraagt, afhankelijk van kennis en ervaring, maximaal € 3.070,- (schaal 5 cao-CAOP). Dit is op basis van een 38-urige werkweek, excl. 8% vakantietoelage en 9,56% individueel keuzebudget. Uiteraard bieden wij ook een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Je start met een tijdelijke aanstelling met de intentie deze om te zetten naar een vast dienstverband. Het CDFD biedt een open en vrije werkomgeving waar initiatief en innovatie op waarde geschat worden. Het CDFD is flexibel in het indelen van de werkuren en biedt de mogelijkheid tot gedeeltelijk thuiswerken.

Wil je meer informatie?
Meer informatie over deze functie kun je verkrijgen bij Estrella Schwalm, project- en procesmanager 06 – 487 111 91. Voor vragen over de procedure kun je terecht bij Frank Korendijk, HRM adviseur, tel. 070 – 376 5959.

Solliciteren?
Ben je enthousiast over deze functie? Laat dan je sollicitatiebrief en cv achter op info@cdfd.nl, t.a.v. Estrella Schwalm. Een capaciteiten- en talententest kan deel uit maken van de sollicitatieprocedure.